Internationale Vrouwendag

Online 12e Internationale Vrouwendag in Spijkenisse gemeente Nissewaard

In deze onwerkelijke tijd toch nog geprobeerd om Online met elkaar te vieren de 12e Internationale Vrouwendag.

Het was een dag dat helaas niet voor alle vrouwen toegankelijk was. Online is ook niet eenvoudig. Men moet ook in het bezit zijn van internet en uiteraard een computer of laptop, smartphone of tablet om eraan te kunnen deelnemen en dan de handelingen om ermee te kunnen werken.
Je kon deelnemen aan online crea workshop, middagbingosessie en een avondbingosessie. Na afloop wordt verteld waar de gewonnen prijsjes afgehaald kunnen worden.

Op zaterdag 6 maart 2021 konden de vrouwen die zich opgegeven hebben hun tas ophalen bij de tent voor het wijkcentrum Noord in Spijkenisse voorzien van de crea benodigdheden en of bingo kaarten, en een goodiebag.

Online: Is ook niet echt een succes geweest voor de vrouwen en het is voor iedereen wennen om alles digitaal te laten functioneren of te contacten met elkaar.
Whatsapp is dan toch de oplossing om met elkaar te communiceren van deze tijd.
En bij de avondbingo dat ook snel verliep, hebben Viola (People’s Choice) en Maria (Spaanse Vereniging) lid van de FSS een prijs met de quiz na de bingo. Heel erg leuk. Gefeliciteerd🎉

💐Verder alle vrouwen succes met jullie verdere creativiteiten toegewenst. En blijf doorgaan met de leuke dingen!! Uiteraard met de maatregelen in deze onwerkelijke tijd.

Tot in 2022 dat we dan ouderwets met elkaar kunnen vieren.
Ik kan jullie wel iets meegeven:
Probeer zelf in de gaten te houden wanneer de 13e Internationale Vrouwendag weer nadert en dit zal dan kunnen zijn op dinsdag 8 maart 2022. Laten we hopen dat dit weer mogelijk is.
Dit is het beste als jullie dit zouden willen om deze activiteit te kunnen volgen wat er eventueel georganiseerd kan worden.
Volg in elk geval deze website.
En iedereen bedankt voor hun inzet en hun deelname.