Internationale Vrouwendag

8 maart 2020 in Spijkenisse

Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is Internationale Vrouwendag een begrip, er worden door Nederland heen grote, maar ook minder grote activiteiten en evenementen georganiseerd. Het thema van dit jaar is “VRIJHEID” , wat betekent vrijheid voor jou?

Op zondag 8 maart 2020 bent u van harte welkom in Spijkenisse gemeente Nissewaard in het Wijkcentrum Noord, Winston Churchilllaan 227 te Spijkenisse (tegenover winkelcentrum ’t Plateau) van 12.00 uur tot circa 17.00 uur.
Toegang is gratis inclusief de activiteiten.
Dit zal voor de 11e keer georganiseerd zijn in Spijkenisse in samenwerking met diverse instellingen.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd, dit om te proeven, met een stukje ‘Bojo (Surinaamse lekkernij van cassave en ‘spekkoek’ Indische cake in laagjes van kruiden gemaakt en nog andere lekkernij, thee erbij. Op is op. Tussendoor ook een snackje, consumptie is voor uw eigen rekening,wijkcentrum prijs).

Deze dag zal gevarieerd zijn met crea activiteiten, kook workshop, sport demonstratie , live optreden, bingo etc, kinderopvang aanwezig en we zien u graag op deze dag.
U heeft zich niet hiervoor op te geven of aan te melden.

www.wijkcentrumnoord.nl